hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Defterdarlık, YTSO’yu Vergi Haftası nedeniyle ziyaret etti

    Defterdarlık, YTSO’yu Vergi Haftası nedeniyle ziyaret etti
    expand

    Defterdarlık, YTSO’yu Vergi Haftası nedeniyle ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz, Vergi Dairesi Müdürü Belgin Coşkun ile Gelir Müdürü Mevlüt Sedat Bilgin, 30. Vergi Haftası dolayısıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na (YTSO) ziyaret gerçekleştirdi. YTSO Başkanı Becan, ''Ekonominin atar damarını oluşturan bir yapıyız'' dedi.

    Ziyarette misafirleri YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Çetin, Kazım Demirtaş ve Hakan Gençer karşıladılar.

    Vergi Haftası’nın bu yıl 30’uncusunun kutlandığını dile getiren Defterdar Vekili Mustafa Karadeniz, bu vesileyle kurumlara yapmış oldukları ziyaretlerinden birisini de Yalova’nın istihdam ve vergi üreten en önemli kesimini temsil eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

    “EKONOMİNİN ATAR DAMARINI OLUŞTURAN BİR YAPIYIZ”

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Bizler hepimiz aynı gemide, aynı amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. YTSO olarak Yalova’nın önde gelen sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, üyelerimizle birlikte ekonominin atar damarını oluşturan bir yapıyız. Yalova iş dünyası, her zaman devletine karşı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmuştur. Vergi Haftası’nın ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow