hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Feribottaki her yolcu için Hatay'a bir fidan

    Feribottaki her yolcu için Hataya bir fidan
    expand

    Feribottaki her yolcu için Hatay'a bir fidan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA) - YALOVA'da yolcu taşımacılık firması, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Tavşanlı-Eskihisar feribotuna binen yolcu sayısı kadar, son günlerde orman yangınlarının meydana geldiği Hatay'a fidan dikeceğini açıkladı. 

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle harekete geçen yolcu taşımacılık firması Negmar, gün içerisindeki her yolcu için Hatay’a fidan bağışlayacağını duyurdu. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren firmanın genel müdürü Eşref Serbest, “Geçtiğimiz günlerde Hatay ilimizde ülkemizin ormanlarına yönelik saldırı girişimlerine hep beraber şahit olduk maalesef. Bununla birlikte güvenlik güçlerimiz önceki gün yine ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik bir saldırı girişimini bertaraf etti. Bizde Negmar ailesi olarak yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda ülkemizin ormanlarına katkı sağlamak amacıyla 29 Ekim günü hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak maksadıyla her bir misafirimiz adına Hatay'a bir fidan bağışlamaya karar verdik. Bu kapsamda gün içerisinde geçen bütün misafirlerimiz adına Hatay'da bir orman oluşturmak amacıyla fidan dikimi kampanyası başlatıyoruz” dedi.

    5 BİN FİDAN BAĞIŞLANMIŞ OLACAK

    Geçtiğimiz yıl da şehitler ve gazilere yönelik olarak başlattıklarını hatırlatan Serbest, “Gün içerisinde yaklaşık 4 bin misafir hedefliyoruz. Ama biz inanıyoruz ki yönetim kurulumuz onu 5 bine yuvarlayıp, inşallah 5 bin fidanı Hatay'a bağışlamış olacak" diye konuştu.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow