hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhasebeciler haftası kutlanıyor

    Muhasebeciler haftası kutlanıyor
    expand

    Muhasebeciler haftası kutlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Muhasebeciler Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Başkan Keğaz, "Meslektaşlarımız ağır iş yükü altında canları pahasına görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler" dedi.

    Yalova SMMMO Başkanı Bülent Keğaz, kutladıkları hafta nedeniyle açıklamalarda bulundu. Çelenk sunumunun ardından konuşan Keğaz, “İşletmelerin muhasebe ve denetim işlemlerini gerçekleştiren, devletin vergi gelirlerinin arttırılmasına katkı sunan ve devlet kurumlarının işleyişine yardımcı olan muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin, sorunlarının çözümü konusundaki taleplerimizin yerine getirilmesini istiyoruz. Meslek mensuplarımız, devlet-mükellef ilişkilerinde e-dönüşümün sağlanması çalışmalarının en ağır yükünü büyük bir toplumsal sorumlulukla ve özveri içinde yıllardır yerine getirmeye çalışmaktadır. Müzakere edilmeden, sürekli ve hızla getirilen mevzuat değişiklikleri ile süre kısıtlamaları gibi yapılan hatalı uygulamaların neticesinde moralsiz, motivasyonsuz, büyük bir stres altındayız. Meslektaşlarımız ağır iş yükü altında canları pahasına görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Yaşadığımız sorun ve sıkıntılar maalesef son zamanlarda birçok meslektaşımızı görevi başında kaybetmemize neden oldu” dedi.

    Törene meslek mensupları ile aynı zamanda muhasebeci olan Cumhur İttifakı AK Partili Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak da katıldı.

    FTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow