hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öztabak, pazarcıların sofrasına konuk oldu

    Öztabak, pazarcıların sofrasına konuk oldu
    expand

    Öztabak, pazarcıların sofrasına konuk oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- CUMHUR İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, pazarcılar ile bir araya gelerek önce çorba dağıtarak gönülleri ısıttı, ardından gelen sıcak davet üzerine de kahvaltı sofralarına konuk oldu.

    “SABAHIN İLK IŞIKLARINDA ÇORBA İKRAM ETTİ”

    Öztabak, sabahın ilk ışıklarında soğuk havaya rağmen merkez pazar yerinde emek harcayarak tezgâh açan pazarcı esnafına, çorba dağıtarak sıcak bir ikramda bulundu. Kâselere koyduğu çorbaları yine kendisi dağıtan Öztabak, hemen arkasından pazarcıların sorunlarını dinledi.

    “ÖZELLİKLE KÖYLÜ PAZARI İÇİN ACİLEN HAREKETE GEÇİLMELİ”

    Tezgâhlarını yeni kurmaya başlayan pazarcı esnafı ile tek tek görüşen Cumhur İttifakı AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, “Bu pazarın hali içler acısı. Bugün belediye başkanı ben olsam, sizin yüzünüze dahi bakamazdım. Buraya belediye yönetimi için yetki alacağımız yeni dönemde derhal değerli pazarcı kardeşlerimiz ile oturup konuşarak ne gerekiyorsa bir an önce hayata geçirmeliyiz. Tespit ettiğim ihtiyaçların başında temiz su temini için çeşme ihtiyacı, kesilen elektrik panolarının yeniden hizmet vermesinin sağlanması, kötü görüntü veren kanalizasyon sorunlarının giderilmesi ve bu pazara gelecek olanlara ellerinde dolu poşetlerle merdiven mi çıkaracağız, yaşlısı var hastası var. Yürüyen merdivenleri girişlere koyarak, buraya müşteri çekeceğiz ve alışverişi canlandıracağız. Yine talep edilen mescit ihtiyacını da çözüme kavuşturacağız. Önemli sorunlardan bir diğeri de konum ve cepheden gelen soğuk hava. Buna ortak akılla karar vereceğiz. Ben yine buraya geleceğim belediye başkanlığı dönemimde sizlerle toplantı ve istişareler yapmak için. Bu pazarda emek var, alın teri var. Bu emeklerin boşa gitmemesi için şartların iyileştirilmesi adına ne gerekiyorsa bu hizmeti sunacağız” dedi.

    “PAZARCILARDAN GELEN SICAK DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ”

    Tezgâhları tek tek gezen Öztabak'ı gören pazarcılar, iş gününe başlangıç için hazırladıkları kahvaltı sofrasına kendisini davet etti. Sıcak daveti geri çevirmeyerek sofraya konuk olan Cumhur İttifakı Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, pazarcıların ikram ettiği organik ürünlerin tadına bakarak çay eşliğinde muhabbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow