hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salman, hem ödüllendirdi hem fidan dikti

    Salman, hem ödüllendirdi hem fidan dikti
    expand

    Salman, hem ödüllendirdi hem fidan dikti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Engelsiz Cafe’nin özel çocuklarıyla birlikte Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Salman, Bir El, Bin Pati Projesi’nde emeği geçen özel çocuklara ve öğretmenlerine teşekkür edip madalya verdi.

    Yalova Belediyesi özel insanların yaşam kalitesini arttırmak ve topluma kazandırmak adına yaptığı çalışmalara Bir El, Bin Pati Projesi’ni de eklemişti. Projede Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden 9 özel çocuk, doğayı ve sokak hayvanlarını konu alan temayı, öğretmenleri direktörlüğünde ve Başkan Salman’ın da katılımıyla kulübelere işlemiş ve el baskısı yapmıştı.

    4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Engelsiz Cafe’nin özel insanlarıyla Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde bir araya gelen Başkan Salman, hep birlikte sahipsiz sokak hayvanlarını gezdi. Ardından projede emeği geçen özel çocuklara ve öğretmenlere tek tek teşekkür eden Başkan Salman, kendilerine madalya takdim etti. Salman, daha sonra özel çocuklarla birlikte Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.   

    Özel çocuklarla Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde bir araya gelen Başkan Salman, “Özel insanlarımız Engelsiz Cafe’de hem çalışıp meslek ediniyor hem de para kazanıyorlar. Sosyal ve ekonomik anlamda hayata tutunmalarını sağlamalarının dışında çeşitli farkındalık projelerine de yer veriyoruz. Bir El Bin Pati Projesi de bunlardan biriydi. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde tamamlamayı hedeflediğimiz kulübelerimizi kentin çeşitli noktalarına dağıtıp can dostlarımızı kışa hazırladık. Bununla ilgili olarak da emeği geçen özel insanlarımıza madalyalarını takdim ettik. Akabinde hep birlikte veterinerlik bahçesine fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik. İlerleyen süreçte projelerimizi zenginleştirerek daha büyük çalışmalara imza atacağız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow