hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova Belediyesinden ''Kadınlar Matinesi''

    Yalova Belediyesinden Kadınlar Matinesi
    expand

    Yalova Belediyesinden ''Kadınlar Matinesi''

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentte yaşayan kadınlar için ‘Kadınlar Matinesi’ etkinliği düzenledi.

    Organizasyonda Yalova’nın sevilen sanatçıları Bayram Ali Ugip ve Yalçın Bingöl sahne aldı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman eşi Dilek Salman ile birlikte kadınlarla buluştu ve onlara hitap etti. ''Biz erkekler, siz kadınlarla güçlü” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Vefa Salman, “Yüreğinizle burayı ısıtmışsınız gelen tüm hemşehrilerimin ayaklarına sağlık. Bizlerin sizler için hazırladığı kadınlar matinesi etkinliğimiz kaldığı yerden devam ediyor. Çok anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız bu etkinlikte sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız, hakkınızı asla ödeyemeyiz. Gün sizin gününüz. Kadınların olmadığı bir dünya düşünülemez. Hemen hemen her platformda dile getiriyorum. Ben seçimi kazandıysam eğer siz kadınların sayesinde” dedi.

    “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

    “Yalova’yı birlikte yöneteceğiz, sevgiyle büyüteceğiz diyerek yola çıktık” diyen Başkan Salman, “Yalova’yı aldığımız yerden çok daha güzel yerlere taşıdık. Yalova’nın her mahallesine dokunduk. Daha yapacak çok işimiz var. Hiçbir mahalleyi birbirinden ayırmadık aksine kenar mahalleye daha fazla hizmet gördürdük. Yalovalıların iyi gününde de, kötü gününde de yanında olduk. Gönül bağı kurduğum hemşehrilerimle doğumdan, ölüme hep birlikte oldum ve olmaya da devam edeceğim. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımız her zaman görülen ilginin, sevginin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow