hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Becan: Zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

    Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Becan: Zorlu süreci hep birlikte atlatacağız
    expand

    Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Becan: Zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA) - YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, yaptığı açıklamada zorlu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacaklarını ve güzel günlerin yakın olduğunu belirtti.

    Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, yaşanan koronavirüs salgını sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Her üyelerinden gelen taleplerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Becan, zorlu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacaklarını ve güzel günlerin yakın olduğunu ifade etti.

    Becan açıklamasında, “Üyelerimiz şundan emin olsun ki; iş dünyasının çarklarını döndürebilmesi için tarafımıza iletilen talepler incelenerek TOBB nezdinde ilgili bakanlıklara iletiliyor. Üreterek, yatırım yaparak, istihdam sağlayarak bu ülkeyi daha ileriye taşımak için çabalayan sektör temsilcilerimize bu zorlu süreçte destek olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Firmalarımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Üyelerimiz info@ytso.org.tr  adresi üzerinden ve odamız internet sitesindeki görüş ve öneriler bölümü üzerinden ve çeşitli iletişim kanallarından sıkıntı ve taleplerini paylaşıyor, bizler de bunlar üzerinden istişare ederek öneriler geliştiriyoruz. Çözüme katkı vermeye gayret ediyoruz. Üyelerimizden gelen yeni şikâyet ve taleplerini de her gün almaya devam ediyoruz. Daha önce tecrübe edilmemiş bu dönemde doğru kararlar vererek salgın sürecinin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Üyelerimizle birlikte bu süreci atlatmakta çaba sarf ediyoruz. Bu sürecin en az hasarla atlatılmasında üyelerimizin görüşleri çok değerli. Şu bir gerçek; bu zorlu süreçten nasıl çıkılacağını, hangi ekonomik tedbirin fayda sağlayacağını, salgın sürecinde faaliyetlerini aralıksız nasıl devam ettireceklerini iş dünyamız çok daha iyi biliyor. Yaşanan problemlerin kısa sürede çözülmesi ve üyelerimizin işlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

    (FOTOĞRAFLI)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow