hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova’da 2 ayrı kazada 4 kişi yaralandı

    Yalova’da 2 ayrı kazada 4 kişi yaralandı
    expand

    Yalova’da 2 ayrı kazada 4 kişi yaralandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA(DHA)-YALOVA’da meydana gelen kazalar korkuttu. Tonami Meydanı ile Süpürgelik mevkiinde meydana gelen iki ayrı kazada toplam 4 kişi yaralandı.

    Yalova’da etkili olan yağış beraberinde kazaları getirdi. Tonami Kavşağı üzerinde kırmızı ışık ihlali nedeniyle yaşanan zincirleme trafik kazasında 3 araç bir birine girdi. Kazada, 2 sürücü yaralandı.
    Şehit Ömer Faydalı Caddesi yönünden Tonami Meydanı yönüne giden R.S (38) idaresindeki 16 ADE 033 plakalı otomobil kırmızı ışıkta geçti. Hızla giden araç duramayarak o esnada yan Bursa yönüne hareket eden araçlardan F.P (41) idaresindeki 77 BE 055 plakalı panelvan minibüse yan taraftan vurdu. Aynı yönde hareket eden M.Ç (35) idaresindeki 77 BR 404 plakalı bir otomobil de panelvan minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırmızı ışıkta geçen otomobil sürücüsü R.S ile panelvan minibüsün sürücüsü F.P yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
    Diğer kaza ise Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Orhangazi’den Yalova istikametine gelen 34 BGT 321 plakalı minibüs kayganlaşan yol nedeniyle kontrolden çıkarak aynı istikamette seyreden 16 LNK 72 plakalı minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile her iki aracın sürücüsü de hafif şekilde yaralandı. Kazanın olduğu saatlerde yolun kalabalık olmaması ise zincirleme bir kazanın önüne geçti. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.Bir süre kapanan Süpürgelik Mevkii’ndeki yol, tek şeritten verildi.


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow