hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova'da esnaf çıkmaları sorunsuz şekilde yıktı

    Yalovada esnaf çıkmaları sorunsuz şekilde yıktı
    expand

    Yalova'da esnaf çıkmaları sorunsuz şekilde yıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Gazipaşa Caddesi’nde bulunan işletmelerin kanuna aykırı olarak yaptığı çıkmalar için verilen süre 4 Ağustos’ta doldu. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve ekipler ile sabahın erken saatlerinde Gazipaşa Caddesi’ni boydan boya gezerek esnaflara ait işletmelerin çıkmalarını kontrol etti.

    Yalova Belediyes esnafa süre vererek kanuna aykırı olarak yapılan çıkmaları 4 Ağustos'a kadar kaldırılması istendi. Yalova Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarla Gazipaşa Caddesi esnafı, imara aykırı yapmış oldukları çıkmaları boşaltarak, yıktı.  

    Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Vefa Salman, “Gazipaşa Caddesi üzerinde imara aykırı olarak yapılmış olan çıkmalar için esnafımıza bu hafta sonu için süre vermiştik. Esnafımız, belediyemizin de destekleriyle fazla çıkmalarını yasal sınırına getirdi. Pazartesi sabah son incelemeleri yapmak üzere başkan yardımcılarım ve mesai arkadaşlarım ile birlikte Gazipaşa Caddesi’nde idik. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve verilen süre içerisinde sorunsuz bir şekilde çıkmaları terk eden esnafımıza, Sayın Valimiz Muammer Erol’a ve Emniyet Müdürümüz Hakan Fındık’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow