hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova’da özel çocuklar kulübeleri boyadı

    Yalova’da özel çocuklar kulübeleri boyadı
    expand

    Yalova’da özel çocuklar kulübeleri boyadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)- YALOVA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kentte yaşayan özel çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

    Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda özel çocukların istihdam edildiği kafede çalışan bireyler, haftanın belirli günlerinde yapmış oldukları etikliklere devam ediyor. El sanatları, kitap okuma gibi birçok etkinliğe katılan özel çocuklar bu kez Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanları için hazırlanan kulübelerin boyanması için kolları sıvadı. Özel kıyafetler giyen çocuklar engelleri, boyayarak aştı. Hem özel çocukların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak hem de can dostları yazın sıcağından, kışın soğuğundan korumak için hazırlanan kulübeler, Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Erkut Ferhatoğlu, birim personelleri, Engelsiz Kafe’de çalışan özel çocuklar ile birlikte boyandı.

    “CAN DOSTLARIMIZA YUVA OLACAK”

    Yalova Belediyesi’nin özel çocukların yaşam standartlarını yükseltmek için önemli çalışmalar ve projeler geliştirdiklerini belirten Veteriner İşleri Müdürü Ferhatoğlu şöyle konuştu; “Özel çocuklarımızla güzel bir etkinliğe imza attık. Engelsiz Kafe’de çalışan özel çocuklarımızla birlikte bugün can dostlarımızın sıcak yuvalarını birlikte boyadık. Çocuklarımızın gönüllerinden geçen renklerle kulübeleri boyadılar ve sokak hayvanlarına olan duyarlılıklarını ortaya koydular. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow