hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova’da Turizm Haftası’nda tekne turu

    Yalova’da Turizm Haftası’nda tekne turu
    expand

    Yalova’da Turizm Haftası’nda tekne turu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA’da Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün koordinesinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) destekleriyle tekne turu düzenlendi. Burada konuşan Yalova Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Yalova’nın turizm çeşitliliği ve farklılıklarıyla dikkatleri üzerine çektiğini dile getirdi.

    Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün koordinesinde DENTUR Avrasya tarafından Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Turizm Haftası kutlamaları kapsamında, Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, sektör temsilcilerine, halka ve protokole yönelik bir tekne gezisi düzenlendi. Sanatçı Fulden Uras ise teknede katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Tekne turu gezisine Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kenan Engin ve Özkan Şenel, Sanatçılar Fulden Uras ve Burak Buluç ile vatandaşlar katıldı.

    ''YALOVA, TURİZMİYLE DİKKAT ÇEKİYOR''

    Demiröz, Yalova’nın turizmiyle dikkat çektiğini söyledi. Burada bir konuşma yapan Demiröz, “Yalova’mız turizm çeşitliliğiyle, farklılaşmasıyla, dönüşümüyle, doğa turizmiyle, termal turizmiyle, sağlık hizmetleriyle, deniz turizmiyle faklı. Yalova’nın farklılığı nedir? dediğimiz zaman Yalova’nın farklılığı en’lerinden kaynaklanıyor. Dünya’nın en şifalı sularının tescilli bir şekilde burada olması, Roma’daki yarışmada altın madalya sahibi olması dikkat çekiyor. Önleyici sağlık hizmetine ve termal suya önem vermemiz gerekiyor. Dünya devleti olmak istiyorsanız Dünya’nın standartlarına uygun turizm tesislerinin kurulması gerekiyor. Bunu Dünya’ya duyurmak gerekiyor, farkındalık oluşturmak gerekiyor. Bir coşku oluşturmak istedik. Yalova bizim gemimiz, Yalova’daki bir kişi dahi mutsuzsa, gemiden düşerse biz de düşeriz” dedi. Öte yandan Sanatçı Fulden Uras da teknede şarkı söyledi. Vali Yardımcısı İrfan Demiröz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali’nin oyunlara eşlik ettiği gezi sonunda YTSO Başkanı Tahsin Becan, Fulden Uras’a çiçek, Vali Yardımcısı İrfan Demiröz ise plaket takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow