hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalovalı başkanlardan Ankara çıkarması

    Yalovalı başkanlardan Ankara çıkarması
    expand

    Yalovalı başkanlardan Ankara çıkarması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA’da AK Parti İl Teşkilatı ve ilçe belediye başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

    AK Partili ilçe belediye başkanları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da ziyaret ederek Yalova’da gerçekleşen ve projelendirilen çalışmaları ele aldı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma İşletme Birliği (YAKAB) ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Turizm Birliği (YATUB) Başkanı İsmail Atik, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ALBEL Genel Müdürü Temel Baş ve parti yöneticileri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret ederek Yalova’da gerçekleşen ve projelendirilen çalışmaları ele aldılar.

    YENİ PROJELER VE TALEPLER BAKANLARA İLETİLDİ

    Ziyarette, Yalova’da yapılan çalışmalar, yeni projeler ve talepler bakanlara iletildi. Belediye başkanlarıyla yakından ilgilenen Bakan Tarhan ve Bakan Ersoy, yapılacak çalışma sonunda gerekli yardımların yapılacağını ifade ettiler. Bakan Tarhan ve Bakan Ersoy’a ilgisinden dolayı teşekkür eden başkanlar ve parti teşkilatları adına YAKAB ve Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, plaket takdim etti. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer de bakanlara Çınarcık’ın ihtiyaç ve taleplerini iletti. Soyer, yapmış olduğu ziyaretlerde bakanlara Çınarcık’ın gelişimi, belediye hizmetleri ve gelecekle ilgili yapılacak projeleri içeren bilgiler verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow