hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova'lı Meclis üyeleri, Suwon’dan döndü

    Yalovalı Meclis üyeleri, Suwon’dan döndü
    expand

    Yalova'lı Meclis üyeleri, Suwon’dan döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA’nın kardeş şehri Suwon Belediyesi’nin davetlisi olarak Kore Cumhuriyeti’ne giden Yalova Belediye Meclis Üyeleri, kente döndü.

    Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın kardeş şehirler arasında farklı bir yere koyduğu Suwon Belediye Başkanı Yeom Tea Young’un davetlisi olarak Suwon Hwaseong Kültür Festivali’ne katılan Belediye Meclis Üyeleri Yavuz Bingöl, Sefer Keskin, Cem İnci, Muhammet Ümit Aydın ve Erol Abacı gösterilen ilgi ve alakadan memnun kaldılar.

    Suwon şehrinde düzenlenen kültür festivaline katıldıklarını ve en iyi şekilde ağırlandıklarını belirten Belediye Meclis Üyesi Cem İnci, “Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın görevlendirmesiyle, belediye meclis üyelerimizle birlikte kardeş şehrimiz Suwon’da düzenlenen Suwon Hwaseong Kültür Festivali’ne katıldık. Festivalde Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın selamlarını yapmış olduğumuz konuşmayla dile getirdik. İlk gittiğimiz günden itibaren bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve sevgilerini, saygılarını sürekli gösteren başta Suwon Belediye Başkanı Yeom Tea Young’a ve festival ekibine teşekkür ederiz” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow