hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalovaspor’a sponsor desteği

    Yalovaspor’a sponsor desteği
    expand

    Yalovaspor’a sponsor desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)-DENİZ taşımacılığı ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren Negmar, Yalovaspor’un resmi sponsoru oldu. 2019-2020 sezonu sponsorluğu protokolü törenle imzalandı.

    Yalovaspor Kulübü ile Negmar arasında forma göğüs reklamı için imza protokolü Tavşanlı Negmar İskelesi’nden kalkan Hamidiye Feribotu’nda gerçekleşti. Yalova Valisi Muammer Erol, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ve Yalovaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Onay Tuna’nın katıldığı törende sponsorluk protokolü imzalandı.

    Yalova Valisi Muammer Erol, sponsorluk protokolünün hayırlı olmasını diledğini söyledi. Yalovaspor Yönetim Kurulu Başkanı Onay Tuna da hedeflerinin çok büyük olduğunu söyleyerek, “Yalovaspor’a en zor zamanlarında destek oldu kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu sene iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bunu da hazırlık maşlarındaki skorlar ve en çok da oynanan futbolla gösteriyoruz” diye konuştu.

    Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise, “Biz gençlerimiz için çok sayıda sponsorluk yapıyoruz ama ilk defa tüm branşlarıyla bir spor kulübüne önemli bir destek sunuyoruz. İnşallah bunun devamı gelecek diye umut ediyoruz. Hedefimiz olmalı, denizde çok meşhur bir deyiş vardır; hedefi belli olmayan, gideceği limanı belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez. Bu, denizcilik tarihin çok önemli bir kuralıdır. Ben inanıyorum Yalovaspor’un bir hedefi var." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow