hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bozok Üniversitesi, hobi bahçelerini çalışanlara tahsis etti

    Bozok Üniversitesi, hobi bahçelerini çalışanlara tahsis etti
    expand

    Bozok Üniversitesi, hobi bahçelerini çalışanlara tahsis etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından, tarımsal denemeler amacıyla kullanılan arazide oluşturulan 'Hobi Bahçeleri' üniversite personeline tahsis edildi.
    Üniversite kampus alanının, Divanlı ve Topçu mevkilerinde bulunan arazilerde, her biri 50 ve 100 metrekare olarak planlanan 100 hobi bahçesi, kura çekimi yapılarak, akademik ve idari personel ayırımı yapmaksızın üniversite çalışanlarına tahsis edildi. Proje hakkında bilgi veren Bozok Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, ülke olarak üretim seferberliğine ihtiyacımız olduğunu, her alanın değerlendirilmesi ve ekonomiye dönüştürülmesinin önemini belirterek, "Böyle bir dönemde üretim yapmak, üretime katkıda bulunmak son derece kıymetli bir durum. Bu faaliyete katılanlar arasında yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi değerlerimizin sergileneceğini, Yozgat Bozok Üniversitesi ailesine aidiyetin artacağını ve içinden geçtiğimiz zorlu süreç sonrasında stres atmanın yanı sıra iyi bir meşguliyet olacağını düşünüyoruz" dedi.
    Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, ülke olarak üretim seferberliğine ihtiyaç olduğunu, her alanın değerlendirilmesi ve ekonomiye dönüştürülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
    Hobi bahçeleri alanında yapılan teslim etkinliğine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen ve üniversitemiz personeli katıldı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow