hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bozok Üniversitesi'nde devir teslim töreni

    Bozok Üniversitesinde devir teslim töreni
    expand

    Bozok Üniversitesi'nde devir teslim töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YOZGAT, (DHA)- BOZOK Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Karadağ, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Salih Karacabey’den devraldı.
    Bozok Üniversitesi rektörlük binasında düzenlenen devir teslim törenine, rektör yardımcıları, dekanlar ve öğretim üyeleri katıldı. Rektör Karadağ, bu nöbet değişiminin ülkeye, bölgeye, Yozgat'a ve Bozok Üniversitesi'ne hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Karadağ, "Rektörlük makamını devraldığım bu andan itibaren üniversitemizi ekip ruhuyla, adalet ve ehliyet merkezli bir katılımcı yönetim anlayışıyla çok daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacağım. Şahsıma takdir edilen bu görevin yüklemiş olduğu ağır sorumlulukların farkındayım. Önümüzdeki dönemde, hedefimiz, Yozgat Bozok üniversitemizi ‘marka üniversite’ yapmaktır" dedi.
    Prof. Dr. Salih Karacabey ise rektör atamasının Yozgat’a ve üniversiteye hayırlı olması dileklerinde bulunarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a görevinde başarılar diledi. Karşılıklı hediyelerin verildiği tören, Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın cübbe giymesiyle tamamlandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow