hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yozgat Valisi Ziya Polat, görevine başladı

    Yozgat Valisi Ziya Polat, görevine başladı
    expand

    Yozgat Valisi Ziya Polat, görevine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- MAMAK Kaymakamlığından Yozgat Valiliği görevine atanan Ziya Polat, bugün görevine başladı.
    Valilik önünde belediye başkanları, vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum müdürleri tarafından sosyal mesafe kuralına uyularak karşılanan Vali Polat, yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti. Yozgat'ta göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Polat, "Yozgat tarihiyle köklü bir vilayetimiz. Bu vilayetimizde göreve başlamanın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Amacımız, her yerde olduğu gibi 'halka hizmet hakka hizmet', 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile çalışmak. Yozgat'a öncelikle insanımızın gönlüne dokunmaya geldik. İşlerimizin çoğunu milletimizin arasında, sokakta halledeceğiz. Makamda oturan değil ilçe ilçe, sokak sokak, esnaf esnaf dolaşarak Yozgat'ımızı tanımaya çalışacağım" dedi.
    Polat, Yozgat'ın büyük projeleri olan bir il olduğunu vurgulayarak, "Yüksek Hızlı Tren, havalimanı projeleri devam ediyor. Tarihi turistik yerlerimiz Çamlık Milli Parkı, Sarıkaya roma hamamını el birliğiyle tanıtıp turizme açmak ve Yozgat'a artı bir değer katmanın peşinde olacağız” diye konuştu.
    Vali Polat konuşmasının ardından Valilik anı defterini imzalayarak makamına geçti.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow