hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TBMM eski başkanı Toptan'dan Zonguldak belediyesine ziyaret

    TBMM eski başkanı Toptandan Zonguldak belediyesine ziyaret
    expand

    TBMM eski başkanı Toptan'dan Zonguldak belediyesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK,(DHA)- TBMM eski başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, eşi Saime Toptan ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.
    Başkan Ömer Selim Alan, Toptan çiftini belediye önünde karşıladı. Alan ve Toptan çifti daha sonra birlikte makama çıktı. TBMM eski başkanı Köksal Toptan, belediye başkanı seçilen Ömer Selim Alan’ı tebrik ettiğini söyledi. Alan’ın Zonguldak için bir şans olarak gördüğünü ifade eden Köksal Toptan, “Zonguldak’ın sorunlarını herkes biliyor. Başkanımız da çok iyi biliyor. Sorunu bilmek çözüm için önemli bir adımdır. İnşallah Zonguldak daha iyi yerlere gelerek bizleri gururlandıracaktır. Sayın başkanın seçim önce ki çalışkanlığını da biliyorum. Zonguldak için Ömer Selim Alan bir şanstır. Gençliğini, tecrübesini birleştirerek güzel çalışmalar yapacaktır.” dedi.
    ‘VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINI HELAL ETTİRECEĞİZ’
    Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, halka hizmet için yola çıktıklarını anlatarak, “Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2012 yılından beri bu parti de siyaset yapma şansımız oldu. İnşallah başta kendisini ve bize güvenenleri utandırmayacağız. Bize destek veren, oy veren, teveccüh gösteren vatandaşlarımızın oylarını helal ettireceğiz.” diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow