hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zonguldak'ta büronun asma tavanı çöktü

    Zonguldakta büronun asma tavanı çöktü
    expand

    Zonguldak'ta büronun asma tavanı çöktü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Belediyesi'nin 2 yıl önce boşaltılmasına karar verdiği merkez çarşısının üst katında bulunan büronun asma tavanı çöktü. Sigorta şirketi bulunan Seçil Kaya, sabah bürosunu açtığında gördüğü manzarayla şok oldu.
    Zonguldak Belediyesi, 2 yıl önce BİMER'e yapılan başvuru üzerine alt katında balıkçıların olduğu yaklaşık 120 iş yerinin bulunduğu kent merkezindeki merkez çarşısının boşaltılarak güçlendirilmesi gerektiğine karar verdi. İş hanının 3’üncü katında sigorta şirketi bulunan Seçil Kaya’nın bürosunun asma tavanı ise bugün çöktü. Gece yaşanan olayda şans eseri yaralanan olmadı. Büro kullanılmaz hale gelirken sabah iş yerine giden Seçil Kaya gördüğü manzara karşısında şok oldu.
    Seçil Kaya, geçen hafta yağan sağanak yağmurun ardından tavanından su aktığını söyledi. İş hanının oturulamaz durumda olduğunu ifade eden Kaya, "Tavanın gece çökmesi olası bir faciayı önledi. Olayın gece olmasından dolayı canımızı veya malımızı kurtardık ama bundan sonra kurtaramayabiliriz. Bu konuda yetkililer bu olayı ciddiyeti alıp bir an önce yıkılma işlemini başlatmalılar. Bu çarşının zaten yıkılması için raporlar var. Bu raporlar doğrultusunda ve asma tavanımızın çökmesi göz önünde bulundurarak bir can kaybı yaşanmadan çalışma başlatılması gerekiyor.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow