hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (04-05-2024)

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Marmara Bölgesinde hava bulutlu ve sağanak yağışlı. Edirne ve Bursa dolaylarında bu yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi de sağanak yağışlı havanın etkisi altında kalıyor. Sıcaklık İzmir ve Denizli’de 23, Muğla’da 21, Afyonkarahisar’da 17 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı hava devam ediyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 24-25 derecelerde ölçülüyor. Doğu Akdeniz’de kuvvetli olması beklenen yağışlar ani sel ve su baskınına, ulaşımda aksamalara neden olabilir.

    İç Anadolu Bölgesinin doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genelinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık 17-18 derecelerde ölçülüyor. Pazar günü ise sıcaklığın birkaç derece azalması bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde kuvvetli sağanaklar görülüyor. Kars’ta 15, Malatya’da 20, Elazığ’da 22, Hakkari’de 16 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Önümüzdeki günlerde yağışın devam etmesi ve sıcaklıkların 5-6 derece düşmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de yer yer kuvvetli sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR