hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sıcaklıklar ne zaman artacak? Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi

    KAYNAKCNN TÜRK

    Takvimler mayıs ayının ortalarına geliyor. bu günlerde bahar mevsiminin etkisiyle hava sıcaklıklarının yükselmesi beklenirken, yurt genelinde yağışlar devam ediyor. Peki, önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İSTANBUL DAHİL TÜM YURTTA SICAKLIK YÜKSELECEK"

    Bahar mevsimi sona yaklaşıyor, sıcaklık mevsim normallerinin altında seyrediyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Osmaniye, Kahramanmaraş, Erzurum, Elazığ, Sinop, Kastamonu civarlarında da kuvvetli yağmur var" dedi.

    Sıcaklıklar ne zaman artacak Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi

    "SİNOP, KASTAMONU, ELAZIĞ ÇEVRESİNDE YAĞMUR VAR"

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağış uyarıları peş peşe geliyor. Trakya, İzmir, Muğla ve Antalya dışında yurdun tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Peki, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen, "Sıcaklıklar düşük, ortalamanın altında. Hafta ortasından itibaren Ege ve Akdeniz'de sıcaklıklar ortalamanın üzerine çıkacak" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "HAFTASONU SICAKLIKLAR ARTACAK"

    Prof. Dr. Orhan Şen'e göre sıcaklıkların hafa sonu yükselmesi bekleniyor. Şen, "Sıcaklıklar cumartesi ve pazar İstanbul'da 26-27 dereceye kadar çıkacak" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow