hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Spotify hesap silme 2024! Spotify hesap kapatma linki

    Spotify hesap silme 2024 Spotify hesap kapatma linki
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Popüler müzik ve podcast uygulaması Spotify hesabını kapatmak isteyen kişilerin uygulamaya veda etmeden önce hesap kapatma aşamalarını takip etmeleri gerekiyor. Peki, Spotify hesap silme nasıl yapılır? İşte Spotify hesap kapatma linki 2024...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spotify hesabını kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Ancak hesabınızı kapattığınızda tüm çalma listeleri, takipçiler ve dinlediğiniz müziklerle ilgili bilgileriniz silinir ve bunları geri alamazsınız. Eğer bir Premium hesabınız varsa, öncelikle aboneliğinizi iptal etmelisiniz.

    SPOTİFY HESAP SİLME 2024!

    Web Tarayıcısı Üzerinden İşlem Yapın: Spotify hesabını doğrudan uygulama üzerinden kapatamazsınız. Bu nedenle bir web tarayıcısı kullanarak Spotify'ın internet sitesine gidin.

    Hesabınıza Giriş Yapın: Spotify.com adresine gidin ve sağ üst köşedeki 'Giriş Yap' butonundan hesabınıza giriş yapın.

    Hesap Ayarlarına Girin: Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafınıza tıklayın ve açılan menüden 'Hesap' seçeneğine tıklayın.

    Destek Sayfasına Ulaşın: Hesap sayfasının alt kısmında, destekle ilgili bağlantılara tıklayarak 'Hesabını Kapat' seçeneğine ulaşın. Spotify, hesap kapatma işlemlerini genellikle destek sayfaları üzerinden yönlendirir.

    Hesabı Kapatma Talimatlarını Takip Edin: Hesap kapatma sayfasında, Spotify size hesabı neden kapatmak istediğinizi sorabilir ve son kararınızı teyit etmenizi isteyebilir. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra, hesabınızı kalıcı olarak kapatmak için talimatları takip edin.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SPOTİFY HESAP KAPATMA LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow