hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özhan Pulat: Hatayspor’un onurlu mücadelesini sürdüreceğiz

    Özhan Pulat: Hatayspor’un onurlu mücadelesini sürdüreceğiz
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Hatayspor Teknik Direkörü Özhan Pulat, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 37’nci haftasında Beşiktaş ile Hatayspor, 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş’ın ikinci golü, 90+7’de Vincent Aboubakar’ın penaltısıyla geldi. Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat ise mücadelenin ardından yaptığı açıklamalarda hem aleyhlerine verilen penaltı kararına hem de sezonun son maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

    "BASİT BİR PENALTI"

    Son anlardaki penaltı kararıyla ilgili Pulat, “Buraya 3 puan geldik. Buraya 6 eksik oyuncuyla geldik. Planladığımız şekilde golleri bulduk. Dakika 90 olduğunda düşme hattının üzerindeydik, son maçta farkı bir hikâye yazabilirdik.  Son dakika bu kadar basit penaltı çalınması…” ifadelerini kullandı.

    "HATAYSPOR'UN ONURLU MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEĞİZ"

    Son hafta öncesi takımını en iyi şekilde mücadeleye hazırlayacağına da değinen Pulat, “Ben 20 yıldır futbol antrenörlüğü yapıyorum. Türkiye’nin en genç pro lisanslı teknik adamıyım. Hiçbir yere kolay gelmedim, hep zorlu şartlarda çalışıp şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştım. Ben bu görevimi, Hatayspor’u ligde bırakarak en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Dış faktörler her ne olursa olsun biz Hatayspor’un onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "HİÇBİR ENDİŞEM YOK"

    Hatayspor’un mevcut durumuna ilişkin ise Pulat, “Benim felsefemde enseyi karartmak asla yok. Hiçbir endişem yok, maçımızı kazanmak için var gücümle çabalayacağım. Haftalardır kazanamayan, kaybeden bir Hatayspor’a geldim. Ama şimdi herkese karşı kafasını kaldıran, problemlere değil de çözüme odaklanan bir takım olarak mücadele ediyoruz” sözlerini dile getirdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow