hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler'i üzen haber

    Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güleri üzen haber
    expand
    KAYNAKMilliyet

    La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi finaline az bir süre kala planlarını değiştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de tüm gözler Şampiyonlar Ligi finalindeki Borussia Dortmund karşılaşmasına çevrildi. Teknik direktör Ancelotti, Şampiyonlar Ligi finali öncesi milli futbolcu Arda Güler'i üzen bir karar aldı. İşte detaylar...

    ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ

    Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güleri üzen haber

    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Alaves maçı öncesi Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullandı. İtalyan teknik adam, "Eğer sakatlık sorunları yaşamasaydı daha fazla süre alabilirdi. Genel olarak tüm takım beni şaşırttı. Mükemmel bir verim aldık." ifadelerini kullandı.

    ARDA GÜLER'İ ÜZEN HABER

    İspanya'da lig şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden ve Şampiyonlar Ligi finalinde oynanacak Borussia Dortmund maçına konsantre olan Real Madrid'de teknik direktör Ancelotti, bu akşam Alaves ile oynanacak lig maçında Devler Ligi finalinin provasını yapacak ve as kadrosunu sahaya sürecek. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Ancelotti son haftalarda performansı artan Brahim Diaz ve Arda Güler'i Alaves karşısında yedek kulübesine oturtacak. Şampiyonlar Ligi finalinin provasını yapmaya hazırlanan Real Madrid'de gol krallığında Dovbyk ile yarışan Bellingham'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    REAL MADRID'İN ARDA PLANI DEĞİŞTİ

    Real Madrid ile son lig maçlarına ilk 11'de başlayan Arda Güler performansıyla Ancelotti'nin beğenisini kazandı. Sezon ortasında forma giyemediği süreçte yazın kiralık olarak gönderileceği iddia edilen Arda Güler'in etkileyici performansının ardından gelecek sezon da takımda kalacağı iddia edildi. İspanyol basını Ancelotti'nin Arda Güler'i yeni sezonda da takımda tutmak istediği ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow