hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid'in şampiyonluk fotoğrafında Arda Güler - Florentino Perez detayı!

    Real Madridin şampiyonluk fotoğrafında Arda Güler - Florentino Perez detayı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, kupayla birlikte şehirde şampiyonluk turu attı. Kulübün şampiyonluk fotoğrafında ise Arda Güler'in Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in hemen solunda yer alması dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya La Liga’da bitime 4 hafta kala 36. şampiyonluğunu elde eden Real Madrid, zaferini taraftarıyla paylaştı. Teknik Direktör Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, antrenman tesislerinde kupa teslim töreninin ardından, Madrid kentinde şampiyonluk turu attı. Gerçekleşen organizasyona Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez de katıldı. Kafilenin ilk durağı Real Casa de Correos'ta Madrid Özerk Hükümet Başkanı İsabel Diaz Ayuso oldu. Kaptan Nacho, 36. şampiyonluk yazılı forma takdim ederken, Başkan Ayuso da tebriklerini iletti. Eflatun-beyazlı futbolcular Puerta del Sol meydanını dolduran taraftarlarla şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Başkan Perez ve Teknik Direktör Ancelotti, balkonda birer konuşma gerçekleştirirken, şarkılar söyleyen taraftarlara futbolcular da eşlik etti.

    Real Madrid taraftarı, şampiyonluk sevinci sırasında milli futbolcu Arda Güler’e de yoğun ilgi gösterdi.

    ŞAMPİYONLUK FOTOĞRAFI

    Real Madridin şampiyonluk fotoğrafında Arda Güler - Florentino Perez detayı

    Real Madrid'in klasikleşen şampiyonluk fotoğrafı bu sene de çekildi. Başkan Florentino Perez'in, fotoğraf çekiminde Arda Güler'i hemen soluna alması dikkatlerden kaçmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow