hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'de kamp takvimi değişti, seçim muhasebesi öne çekildi

    KAYNAKCNN TÜRK

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampının tarihleri değişti. Başta seçim sonuçları olmak üzere hem iç siyaset hem de ekonomi gibi başlıkların ele alınacağı kamp; 31 Mayıs, 1-2 Haziran'da yapılacak. Peki, gündemde ne var? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FATİH ŞAHİN: KAMP 31 MAYIS, 1-2 HAZİRAN'DA YAPILACAK

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampının tarihleri değişti, takvim öne çekildi. Kamp 31 Mayıs, 1-2 Haziran'da yapılacak. Tarihlerdeki değişikliği AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin duyurdu. Şahin sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve "Daha önce 7, 8, 9 Haziran tarihlerinde yapılacağı duyurulan Kızılcahamam 31'inci istişare ve değerlendirme kampımız 31 Mayıs, 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacaktır" dedi.

    AK Partide kamp takvimi değişti, seçim muhasebesi öne çekildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜNDEM "SEÇİM SONUÇLARI VE YENİ YOL HARİTASI"

    Peki AK Parti kampında gündem ne olacak, hangi başlıklar yer alacak? Öncelikle yerel seçimin sonuçlarının kapsamlı bir şekilde ele alınması bekleniyor. Seçim sonuçlarına yönelik eldeki analizler, değerlendirilecek ve bu çerçevede yeni yol haritasının üzerinden bir kez daha geçilmesi, istişare edilmesi bekleniyor.

    AK Partide kamp takvimi değişti, seçim muhasebesi öne çekildi

    Sadece seçimler değil, gündemdeki diğer başlıklar da masada olacak. Ekonomi ve Türkiye siyaseti de değerlendirilecek. Kampa, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleri katılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow