hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meclis Başkanı'ndan anayasa turu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş Meclis’teki anayasa turlarına devam ediyor. Meclis Başkanı yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis’te bir araya gelecek. Kurtulmuş'un bu hafta AK Parti grubunu da ziyaret etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP, DEM Parti, Saadet-Gelecek ve İYİ Parti ile görüşmeler gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa turu Milliyetçi Hareket Partisi ile devam edecek.

    Kurtulmuş'un yeni anayasa turu CHP grubu ziyareti ile başladı. İlk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü.

    Meclis Başkanından anayasa turu

    Meclis Başkanı ardından DEM, Saadet-Gelecek ve İYİ Parti gruplarını ziyaret etti. Kurtulmuş'un bu kez adresi MHP grubu olacak. MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makam odasında ziyaret edecek. Yeni anayasa çalışmaları kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak. Kurtulmuş, önümüzdeki günlerde AK Parti grubuna da bir ziyaret gerçekleştirecek.

    Meclis Başkanından anayasa turu

    Meclis Başkanı, yeni anayasa için siyasi parti temsilcileri ile yaptığı görüşmelere ilişkin yaptığı son değerlendirmede, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. İlk turdaki görüşmelerimizi çok sıcak, çok olumlu gördüm. Ümit ediyorum ki sonuç alırız" ifadelerini kullanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow