hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım: Yeni bir sayfa açalım

    Aziz Yıldırım: Yeni bir sayfa açalım
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Aziz Yıldırım, sadece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istediklerini yineledi ve camiaya mesaj verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe’de yeniden başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, açıklamalarına devam etti.

    Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen açıklayan Aziz Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajlarını yineledi.

    Kulübün borcunun gündeme gelmesine değinen Yıldırım, “Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Herkes borçtan bahsediyor ama kimse bıraktığım kaynakları konuşmuyor” dedi.

    ŞAMPİYONLUK VURGUSU

    Yıldırım, görevde kaldıkları son senelerde sürekli mahkemelerle uğraştıklarına dikkat çekerken; “Şimdi gelirsek kafamız tek bir şeye çalışacak: Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya. Tek isteğim Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak. Bu şekilde gidersek şampiyon olma şansımız çok az. Ancak uzlaşma ve barışmayla ayağa kalkabiliriz. 4 sene bizden, 6 sene buradan; 10 yıldır şampiyon olamıyoruz. Her şey için yeni bir sayfa açalım” sözlerini dile getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıldırım, Spor kulüpleri devletle kavga edemez. Kimseyle kavga etmeyeceğim. Tek derdim 3 Temmuz sonrası oluşan maddi hasarın tespit edilmesi. Masaya oturup konuşup anlaşmamız lazım. O zaman ne borç kalır ne de bir şey kalır” şeklinde konuştu.

    “ALİ KOÇ’LA BİR ARAYA GELİRİZ AMA…”

    Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç ile ilgiliyse Yıldırım, “Ali Bey ile bir araya geliriz ama önemli olan fikirde anlaşmak” değerlendirmesini yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow