hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

    Bakan Fidandan diplomasi trafiği
    expand
    KAYNAKİHA

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da Sudan Dışişleri Bakan Vekili Hüseyin Avad Ali Muhammed, Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Minnihanov ve Fas Dışişleri Bakanı Burita ile görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. Zirvesi'nin gerçekleştirildiği Gambiya'nın başkenti Banjul’da ikili temaslarını devam ediyor.

    Bakan Fidandan diplomasi trafiği

    Bakan Fidan, Sudan Dışişleri Bakan Vekili Hüseyin Avad Ali Muhammed ile bir görüşme gerçekleştirdi.

    TATARİSTAN ÖZERK UMHURBAŞKANI MİNNİHANOV

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Gambiya’da diplomasi trafiğini sürdürüyor. Fidan, başkent Banjul’da Tataristan Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile görüştü.

    NASIR BURİTA İLE GÖRÜŞME

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Gambiya’da temaslarını sürdürüyor. Fidan, başkent Banjul’da Fas Dışişleri, Afrika İşbirliği ve Yurtdışındaki Faslılar Bakanı Nasır Burita ile görüştü.

    DİĞER GÖRÜŞMELER

    Dışişleri Bakanı Fidan, erken saatlerde gerçekleştirdiği görüşmelerde ise Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Somali Başbakan Yardımcısı Salah Jama ve Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile bir araya gelmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow