hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taraftardan futbolculara destek

    Taraftardan futbolculara destek
    expand

    Taraftardan futbolculara destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Burdur Maküspor'un yarın 1. Amatör Küme'yi birinci sırada bitiren Bucak Belediye Oğuzhanspor ile oynayacağı maç öncesi taraftar tezahüratlarıyla takıma destek verdi.

    Burdur 1. Amatör Küme'yi birinci sırada bitiren Bucak Belediye Oğuzhanspor ile BAL'da mücadele eden Burdur Maküspor, yarın İstiklal Stadyumu'nda play off maçı oynayacak. Kazananın gelecek sezon BAL'da mücadelesini sürdüreceği karşılaşma öncesi Genç Makülüler taraftar grubu takımın konakladığı tesisleri ziyaret etti. Taraftar ellerinde maşalelerle tezahüratlar yaparak Maküspor futbolcuların konakladığı MAKÜ Şakir Özsoy Misafirhanesi'nin önünde futbolculara destek verdi.

    Taraftara seslenen Maküspor Teknik Direktörü Murat Türker, "İyi günde, kötü günde her zaman yanımızda oldunuz. Sizin için mücadele ettik, futbolcularımız ter döktü. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu saatten sonra maçı kazanacağız. Futbolcularım adına söz veriyorum. Terimizin son damlasına kadar taraftar için savaşacağız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maküspor kaptanı Halim Demirok ise şunları söyledi:

    "Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Hepimiz çok mutlu olduk. Pazar akşamı da sizleri buraya bekliyoruz. Birlikte sevineceğiz. Besteler söyleyeceğiz."

    Maküspor Futbol Şube Sorumlusu Alaeddin Kalkan ise "Biz kendimize yakışan, Burdur'a yakışan futbolu oynayıp centilmenliğimizi de sahada göstereceğiz. Hiç tereddütünüz olmasın. Takımımıza güvenimiz tam" diye konuştu. Kulüp Başkanı Cihat Çavuşoğlu da taraftara teşekkür etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow