hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (16-05-2024)

    Marmara Bölgesinde bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü bulutlu havanın devam etmesi yer yer yağışların görülmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de bulutlar yoğunlaşıyor. Sıcaklık ise İzmir’de 26, Denizli’de 30, Muğla’da 28, Afyonkarahisar’da 22 derece ölçülüyor. Cuma günü kıyı kesimlerde sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise Antalya’da 24, Adana’da 28, Kahramanmaraş’ta 25, Hatay’da 26 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batısında parçalı bulutlu, doğusunda sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 20-21 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 17-18 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü yağışların doğu kesimlerde devam etmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Kars’ta 13, Malatya’da 23, Hakkari’de 17 derece ölçülüyor. Yağışlar Cuma günü de etkisini sürdürüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR