hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Başakşehir Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig’i üçüncü sırada tamamlamak isteyen Başakşehir ile Trabzonspor bugün karşı karşıya gelecekler. Her iki takım da ligi üçüncü sırada tamamlayarak gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmek istiyor. Peki, Başakşehir Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında RAMS Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadelenin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Portekizli Helder Malheiro oldu.

    Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor, saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Candaş Elbil yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Şeker olacak.

    Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Helder Malheiro oturacak. AVAR’da da Abdullah Buğra Taşkınsoy, Serkan Olguncan ve Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

    BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    18 Mayıs 2024 Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Mücadele diğer karşılaşmalarla aynı saatte yani 19.00’da başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow