hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adanalılar 2 bin 250 ünite kan bağışladı

    Adanalılar 2 bin 250 ünite kan bağışladı
    expand

    Adanalılar 2 bin 250 ünite kan bağışladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- TÜRK Kızılay 1’inci Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Adana’da geçen hafta başlatılan kampanyada 2 bin 250 ünite kan bağışlandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

    Türk Kızılay ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliği, Adana Valiliği’nin de destekleriyle geçen hafta Uğur Mumcu Meydanı’nda ‘Candan cana bağlıyız’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay 1’inci Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kampanyada 2 bin 250 ünite kan bağışlandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

    Kan vermek için protokol mensupları, sivil toplum kuruluşları ile tüm hayırseverin adeta yarıştığını dile getiren Saygılı, kan bağışının önemine dikkat çekti. Ramazan ayında ve kış koşullarında stokların azaldığını anlatan Saygılı, 6’ncı Kolordu Bölge Bando Komutanlığı ekibinin konser verdiği, çocukların halk oyunları gösterilerinde bulunduğu, şenlik havasında geçen kan bağışına yoğun ilgi gösteren başta güvenlik güçleri olmak üzere her meslek grubundan Adana halkı ile gurur duyduklarını ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya genelinde 3 kıtada yardım faaliyetleri devam ederken, tek kaynağı insan olan kanın temini için adeta seferberlik ilan ettiklerini anlatan Saygılı, "Kıymetli kan dostlarımız Adana'da ' candan bağlıyız' diyerek yüzlerce ünite kan bağışladı. Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow