hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Zeyrek: 'Engelsiz' kardeşlerimin dertlerine çözüm olmak istiyorum

    Başkan Zeyrek: Engelsiz kardeşlerimin dertlerine çözüm olmak istiyorum
    expand

    Başkan Zeyrek: 'Engelsiz' kardeşlerimin dertlerine çözüm olmak istiyorum

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA, (DHA)-MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesi iş birliğinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Engelli kelimesini sevmiyorum, 'engelsiz' kardeşlerimle her zaman birlikte olmak, dertlerini dinlemek, dertlerine çözüm olmak istiyorum" dedi.

    Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesi ortaklığında 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi. Akhisar Gölet alanında düzenlenen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, parti örgütü, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve 'engelsiz bireyler' katıldı. Zeyrek ve Dutlulu'nun alandaki tüm konuklarla tek tek selamlaşmasının ardından program başladı. Dutlulu, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Akhisar Belediyesi'nde göreve geldikleri andan itibaren engellilerin sosyal hayata katılımını arttırmak amacıyla çalışmalar başlattıklarını dile getirdi ve bundan sonraki süreçte de Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek bu çalışmaların kapsamını daha da genişleteceklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'SEVGİ, TÜM ENGELLERİ AŞACAKTIR'

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek de "Dün engelsiz kardeşlerim ve onların başkanları ile birlikteydim, birçok proje konuştuk. Dün, dernek başkanları ile görüşürken bizden veya bir rehabilitasyon merkezi istediler, gündüz bakımevi istediler. Daha önceden hazırladığım projelerle karşılarına çıktım. Çünkü bu istekleri biliyorum. Bu istekleri gerçekleştirmek adına gerçekten çok çalışıyorum. Yalnızca bu haftada değil engelsiz kardeşlerimle her zaman için birlikte olmak istiyorum. Onların her zaman için sesini duymak istiyorum, dertlerini dinlemek istiyorum ve onların dertlerine çözüm olmak istiyorum. Engelsiz kardeşlerim benim ayrıcalığımdır, benim canımdır. Manisa'da büyükşehir Belediyesi'nin kapıları engelsiz kardeşlerime her zaman açık olacak. Randevusuz Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne gelebilirler. Engelsiz kardeşlerimin daha rahat ulaşabilmesi için otobüslerde bir yenilenme ve düzenleme getireceğiz. Gündüz bakım kampüsü yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

    Konuşmanın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Karagöz ile Hacivat oyunu sahnelendi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow