hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorumspor Kocaelispor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Çorumspor Kocaelispor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Lig’e yükselebilmek için play off’ların galibi olmak isteyen takımlar bugün ilk maçlarına çıkacaklar. Çorumspor’un Kocaelispor ile karşı karşıya geleceği gecede günün ilk müsabakası ise Bodrumspor ile Boluspor arasında oynanacak. Peki, futbolseverlerin sonucunu merakla bekledikleri Çorumspor Kocaelispor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezonda hedefi Süper Lig olan Çorumspor, Kocaelispor, Bodrumspor ve Boluspor arasından bir takım play off’lar sonucunda Süper Lig’e yükselmeye hak kazanacak. Günün ilk mücadelesinde Bodrumspor, Boluspor’u konuk edecek. Ardından da Çorumspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecekler.

    İki takım arasında oynanan son 5 maçta 1 kez Çorumspor kazanırken 3 kez de Kocaelispor galip geldi, 1 müsabaka ise beraberlikle sona erdi. Bireysel performanslara bakıldığında ise iki takımın da son haftalarda peş peşe kötü sonuçlar aldığı görülüyor. Kocaelispor son 4 maçında 3 kez yenilirken sadece 1 maçını kazanabildi. Aynı şekilde Çorumspor da son 4 maçında sadece 1 kez galip gelirken 2 mücadeleden yenilgi ile ayrıldı.

    ÇORUMSPOR KOCAELİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    16 Mayıs 2024 Perşembe günü oynanacak olan play off müsabakası saat 20.00’de başlayacak. Futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan maç Bein Sports Max ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Müsabakada hakem Emre Kargın ve yardımcıları görev alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow