hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy S25 Ultra, arka kamera özellikleriyle şaşırtacak

    Galaxy S25 Ultra, arka kamera özellikleriyle şaşırtacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Samsung’un Galaxy S serisini yeni modellerle yenilemesine daha aylar var. Ancak daha şimdiden Galaxy S25 serisine dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha şimdiden sızıntılara konu olmaya başlayan Samsung Galaxy S25 serisi, bugün dikkat çekici bir iddiayla gündeme taşındı.

    Bugün gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, öncülü gibi dört arka kameraya sahip olmayacak. Bunun yerine üç arka kamerayla gelecek. Samsung’un bir sonraki modele geçerken kamera sayısını azaltması büyük sürpriz olur. Zira teknik özellikleri tam olarak nasıl yorumlayacağını bilmeyen genel kullanıcı kitlesi tarafından bu bir geri adım olarak da okunabilir. Bu yüzden şirketin böyle bir karar almış olması tuhaf. Gerçi bu şu an bir iddiadan ibaret. Telefona dair daha somut sızıntılar gelene kadar bu iddiaya şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

    Gelen iddialara göre Samsung Galaxy S25 Ultra’nın gözden çıkaracağı kamera 10 megapiksellik telefoto kamera alacak. S25 serisinde kullanılacak ana lensin zaten 3x optik zoom özelliğine sahip olacağı, bu yüzden ayrı bir telefoto kameraya ihtiyaç duymayacağı söyleniyor. Ana lens kendisi bu özelliğe sahipken ikinci bir telefoto kamera kullanmak gerçekten de manasız olur. Şimdi Samsung’a düşen görev, kamera sayısındaki bu azalmanın sebebini kullanıcılara başarıyla izah edebilmek. Bu noktada Samsung’un pazarlama departmanına görev düşecek gibi duruyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow