hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti’de Dervişoğlu dönemi

    Kurultay sürecini tamamlayan İYİ Parti’de yeni grup başkanvekilleri belli oldu. Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, partinin meclisteki yeni grup başkanvekilleri seçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti’de kurultay sonrası boş kalan 2 grup başkanvekilliği koltuğu için seçim yapıldı. Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu grup başkanvekili seçildi.

    İYİ Parti’de Meral Akşener devri kapandı. Müsavat Dervişoğlu dönemi başladı. Dervişoğlu, 5. Olağanüstü Kongre’de genel başkan seçilmesinin ardından ilk olarak mazbatasını aldı. Devir teslim töreninden sonra da Dervişoğlu a takımını belirledi.

    Son olarak İYİ Parti’de gözler grup başkan vekilliği seçimine geldi. Müsavat Dervişoğlu genel başkan seçildiği için bir grup başkan vekilliği koltuğu boşalmış, Erhan Usta’da kurultayda Koray Aydın seçilmediği için grup başkan vekilliğinden istifa etmişti.

    İYİ Parti kapalı grup toplantısında iki adaylı seçimde oy birliği ile karar çıktı. Turhan Çömez ve Buğra Kavuncu bundan sonra mecliste olacaklar.

    Grup başkanvekili seçiminden sonra Dervişoğlu başkanlık divanı ile toplantı yaptı. Ayrıca Dervişoğlu ilk kez çarşamba günü grup kürsüsünden milletvekillerine seslenecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow