hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Garipoğlu'nun otopsi bilirkişisi trafik polisiymiş

    KAYNAKKanal D

    Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası uzun süredir gündemdeydi. Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları yayınlandı ve savcılık bilirkişiden o görüntüleri incelemesini istedi. İşte o süreç de yeni bir tartışmaya neden oldu. Çünkü otopsi görüntülerini incelemesi için atanan bilirkişinin bir trafik polisi olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahısha ile Özcan Karaçam'ın haberi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OTOPSİ GÖRÜNTÜLERİNİ TRAFİK POLİSİ İNCELEMİŞ

    Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayeti gündemden düşmüyor. Bu kez de Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini inceleyen ve rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu ortaya çıktı.

    Garipoğlunun otopsi bilirkişisi trafik polisiymiş

    TARTIŞMA HİÇ BİTMEDİ

    Münevver Karabulut cinayetinin üstünden 15 yıl geçti. Katili Cem Garipoğlu, cezaevinde annesi ve babasıyla görüştükten bir gün sonra canına kıymıştı, tartışmalarsa hiç bitmedi. Karabulut ailesi, Cem Garipoğlu'nun kendi canına kıydığına inanmıyor. Bunun için de avukatları vasıtasıyla fethi kabir yani mezarının açılıp DNA eşleşmesi yapılmasını istedi ancak savcılık bunu reddetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    O OTOPSİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN BİLİRKİŞİ İSTENDİ

    Son olarak Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinin incelerek rapor hazırlanması için bilirkişi atanması istenildi. Cem Garipoğlunun otopsi görüntülerini inceleyen ve rapor hazırlayan bilirkişi olarak atanan kişi ise trafik polisi. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, hukuki sürecin takipçisi olacağını söyledi. Epözdemir, "Bir adli tıp incelemesi yaptırıyorsunuz, bir otopsi görüntülerinin dökümünü yaptırıyorsunuz bunu yapacak kişi adli tıp uzmanıdır, bir hekimdir, bir doktordur. Trafik polisinin döküm için verilmiş olması hukuken, fiilen kabul edilemez. Memlekette adli tıp uzmanı mı yok? Yüzlerce, binlerce var" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow