hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaelispor'la yeniden anlaşan Ertuğrul Sağlam kariyerinde bir ilke imza attı

    Kocaelisporla yeniden anlaşan Ertuğrul Sağlam kariyerinde bir ilke imza attı
    expand

    Sezonun ortasında takımdan gönderilen, Sakaryaspor yenilgisinin ardından tekrar Kocaelispor'un başına getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kariyerinde bir ilke imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol 1. Lig'de play-off oynayacak Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yeniden anlaşma sağladı. Dün takımın başına geçen tecrübeli teknik adam, bugün antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

    "Hiç istemediğimiz bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık"

    Kocaelispor'a tekrar hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade eden Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "20 yıla dayanan teknik direktörlük hayatımda sezonun bu bölümünde ilk defa bir takımla anlaşma imzalıyorum. Prensiplerim itibariyle hep sezon başı takımları alıp, kendi takımımızı organize edip güzel bir hazırlık dönemiyle sezona başlamayı seven bir yapım var. Fakat bu sefer gerek kalbim, gerek duygularım bana bu prensibimi yıkmamı söyledi. Biz sezon başı buraya gelirken çok güzel hedeflerimiz vardı, takımı Süper Lig'e çıkarıp sonra Süper Lig'de Kocaelispor’un eski o şaşalı dönemlerini yaşayıp, sonrasında da Avrupa kupalarıyla devam edebilecek hayalin peşinden geldik buraya. Geldiğimiz günden itibaren çok çalıştık, çok fedakarlık yaptık. Benim evim burası, kulüp tesisleri. Buradaki yeniden yapılanmanın tesisleşmenin, tesisi inşa ederken Kocaelispor'un vizyonuna ve adına yakışır bir hale getirelim diye uğraşırken diğer taraftan da takımımızı nasıl hedeflediğimiz doğrultuda iyi hale getiririz diye mücadele verdik. Sahanın çiminden, fitness salonunun temeline, halısından mutfaktaki sandalyeye kadar kulübün her şeyinde emeğim var benim. Bu kadar mücadeleden fedakarlıktan ve çalışmadan sonra maalesef hiç istemediğimiz bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık. Sonrasında başkanımız, yöneticilerimiz 'Bu kulübün sana ihtiyacı var' dedi. Benim bu çağrıya kayıtsız kalmam mümkün değildi. Hiç düşünmeden geri geldim. Allah'ın adaletine tüm kalbimle inanıyorum" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow