hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Güler çıkan haberlere sinirlendi; soluğu Modric'in yanında aldı!

    Arda Güler çıkan haberlere sinirlendi; soluğu Modricin yanında aldı
    expand
    KAYNAKFanatik

    Real Madrid'in en genç ismi Arda Güler'in, son dönemde çıkan haberlere sinirlenerek takımın en yaşlı ismi Luka Modric'le özel görüştüğü iddia edildi. İşte o görüşmenin nedeni.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    La Liga'da şampiyonluk ipini göğüsleyen Real Madrid, 37. hafta mücadelesinde bu akşam Villarreal'e konuk olacak. Mücadele, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, Villarreal ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer aldı. 19 yaşındaki süper solağın mücadeleye ilk 11'de başlayıp başlamayacağına dair henüz net bir bilgi yok.

    ÇIKAN HABERLERE SİNİRLENDİ

    Öte yandan 19 yaşındaki futbolcu ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia daha atıldı. Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre 'Modric gidecek, Arda Güler onun yerini alacak' haberlerden rahatsız olan Arda Güler, Hırvat yıldız ile özel görüştü.

    Arda Güler çıkan haberlere sinirlendi; soluğu Modricin yanında aldı

    "GELİŞMEYE DEVAM ETMEME YARDIMCI OLACAKSIN"

    Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: Arda Güler, Luka Modric hakkında ortaya çıkan haberlere sinirlendi ve Hırvat oyuncunun yanına giderek ona ne düşündüğünü açıkça söyledi. Arda Güler'in bu konuyla ilgili tavrı olumsuz değil. Güler, bunun tam tersi olacağını düşünüyor ve bu yüzden Luka Modric ile konuşarak ona şu sözleri söyledi: "Eğer kalırsan, gelişmeye devam etmeme yardımcı olacaksın."

    "ARDA İÇİN HARİKA HABER"

    Modric'in kulüpte 1 yıl daha kalması, sadece oyuncu ya da kulüp için değil, aynı zamanda taraftarlar ve genç Türk için de harika bir haber. Modric soyunma odasındaki en önemli oyunculardan biri ve yedek olarak bile takım için anahtar bir role sahip."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow