hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batman Arkham Shadow duyuruldu

    Batman Arkham Shadow duyuruldu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Arkham serisinin en yeni üyesi olan Batman Arkham Shadow aslında bir VR oyunu. Meta Quest 3’e özel olarak hazırlanan yapım, Camouflaj ve Oculus Studios ortaklığıyla geliştiriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tanıtım videosu da yayınlandı. Video sinematikten ibaret, oyun içinden herhangi bir şey göstermiyor. Batman Arkham Shadow, 2024 sonunda piyasaya sürülecek. Ancak yapımla ilgili detaylar 7 Haziran’da gerçekleşecek olan Summer Game Fest 2024’te açıklanacak. Etkinlikte kesin çıkış tarihi de belli olacaktır.

    Bu arada çok ilginç bir durum daha var. Bundan birkaç hafta öncesine geri dönersek karşımıza sektör kaynaklarına dayandırılan bir rapor çıkıyor. Bu rapor Batman’le ilgili iki farklı projenin geliştirildiğini ileri sürmüştü. Söz konusu projelerden birisi muhtemelen yeni duyurulan Batman Arkham Shadow. Diğer proje ise Arkham serisinin oyunları gibi olan yeni nesil bir Batman oyunu olabilir. Sonuç olarak kesin bir şey söylemek zor. Geçtiğimiz yıllarda yeni bir üçlemenin yapılacağına dair rivayetler de ortaya çıkmıştı.

    Diğer taraftan Orijinal Batman Arkham üçlemesi de isminden söz ettirmeye devam ediyor. Üçleme bir süre önce Switch için piyasaya sürüldü ve yine ilgiyi üstüne çekti. Switch oyuncuları Arkham serisinin sürükleyici ve akıcı dövüş sistemine sahip olduğunu belirtiyor. Özetle Batman oyunları Switch’te de sevildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow