hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Z Fold6 FE 2025’e kalabilir

    Galaxy Z Fold6 FE 2025’e kalabilir
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Samsung, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonlarını bu yaz kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 adını taşıyan bu iki yeni model, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak son dönemde bunlara üçüncü bir model daha eklendi. Gelen haberlere göre Samsung, Galaxy Z Fold6’nın bir de daha düşük maliyetli versiyonunu çıkarmayı düşünüyordu. Galaxy Z Fold6 FE adını taşıyan bu modelin, Z Fold6’nın çıkışından kısa süre sonra piyasaya sürülebileceği konuşuluyordu. Ancak gelen son haberler Samsung’un bu FE modelini şimdilik rafa kaldırmış olabileceğini gösteriyor.

    Güney Kore basınında yer alan habere göre, Samsung, katlanabilir telefonları için bir FE modeli de çıkarma fikrinden tam olarak vazgeçmiş değil. Ancak bu planını şimdilik bir sonraki yıla erteledi. Bu da bir süredir gündemde olan Galaxy Z Fold6 FE’nin çıkmayacağı anlamına geliyor. Şirket bu serideki FE modellerini Galaxy Z Fold7 FE ile başlatabilir ama tabii bunun hakkında spekülasyonda bulunmak için çok erken. Çünkü bir yıl içinde çok şey değişebilir.

    Samsung’un bu yıl FE modelinden vazgeçmesinin sebebi ise üretilen prototiplerden çok memnun kalınmaması. Çinli telefon üreticilerinin benzer fiyat aralığında çıkardığı katlanabilir telefonların Galaxy Z Fold6 FE’den daha üstün olacağını fark eden Samsung’un bu yüzden planlarını 2025’e ertelediği söyleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow