hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 22, Edirne ve Kocaeli’de 26, Bursa’da 23 derece ölçülüyor. Pazar günü sıcaklıkların 1-2 derece daha artması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi hafta sonunu parçalı bulutlu bir hava ile geçiriyor. Sıcaklık İzmir dolaylarında 27-28, Denizli çevrelerinde 33-34, Afyonkarahisar’da 26-27 derecelerde seyrediyor.

    Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu, doğu kentlerde yer yer bölgesel yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık ise Antalya’da 25, Adana’da 30, Hatay’da 28 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var, Kayseri dolaylarında sağanak yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık Ankara ve Kayseri’de 24, Eskişehir’de 26, Sivas’ta 21 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Bolu’da 23, Samsun’da 19, Trabzon’da 17 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar güney kesimlerde etkili oluyor. Bölgenin kalanında hava parçalı bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 13, Malatya’da 24, Hakkari’de 19 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar ise bu dönemde 25 ile 30 derece arasında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR