hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (03-05-2024)

    Marmara Bölgesinde hava bulutlu ve sağanak yağışlı. Edirne dolaylarında bu yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık İstanbul’da 17, Edirne’de 20, Bursa’da 22, Kocaeli’de 21 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de gökyüzü parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık İzmir’de 26, Denizli’de 27, Muğla’da 25, Afyonkarahisar’da 20 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı hava devam ediyor. Sıcaklık Antalya’da 29, Adana’da 26, Kahramanmaraş’ta 24, Hatay’da 23 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin genelinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında seyrediyor. Yağışların hafta sonu da devam etmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 14, Samsun ve Trabzon’da 17 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde kuvvetli gök gürültülü sağanaklar görülüyor. Bu yağışların kuzey ve güney kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Kars’ta 15, Malatya’da 21, Elazığ’da 24, Hakkari’de 16 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR