hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo X100s performans testinde görüldü

    vivo X100s performans testinde görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    vivo, özellikle kameralarıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonları vivo X100 ve X100 Pro’yu geçtiğimiz yılın kasım ayında kullanıcılarla buluşturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu telefonlarının çıkışının üzerinden neredeyse altı ay geçmiş olsa da vivo, X100 serisinin peşini bırakmıyor. Çok yakında bu seriye yepyeni bir model daha eklenecek. Bir süredir gündemde olan vivo X100s, bu hafta vivo yöneticisi Boxiao Han tarafından doğrulandı.

    Han’ın yaptığı açıklamayla birlikte çok yakında piyasaya sürüleceği kesinleşen vivo X100s’in performans testinde aldığı sonuçlar da paylaşıldı. Bu performans tablosunda yer alan bilgiler, telefonun Dimensity 9300+ yonga setini kullanacağını gösteriyor.

    Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde telefonun vivo X100 ile aynı yonga setini, yani Dimensity 9300’ü kullanacağı söyleniyordu. Ancak gelen bu son bilgiler, X100s’in 9300 yerine 9300+’tan güç alacağını gösteriyor.

    vivo X100’ün aksine X100s kıvrımlı bir ekrana sahip olmayacak. Bunun yerine çok daha keskin hatlara ve düz bir ekrana sahip olacak. Ayrıca telefonun vivo X100’de olmayan yeni bir renk seçeneğine de sahip olacağı söyleniyor.

    Bildiğiniz gibi vivo X100 Çin dışında satışa sunulmamıştı. X100s de sadece Çin’de mi kalacak, yoksa global pazara da sunulacak mı bekleyip göreceğiz. Telefonun mayıs ayında çıkacağı büyük ölçüde kesinleşti ama şimdilik net bir lansman tarihi verilmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow