hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA... Dışişleri'nden Refah açıklaması: Sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkiler

    SON DAKİKA... Dışişlerinden Refah açıklaması: Sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkiler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail'in Refah saldırılarına yönelik yaptığı sosyal medya hesabından açıklamada, "İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarını artırması, Netanyahu Hükümetinin iyi niyetle hareket etmediğini bir kez daha göstermiştir. Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Öncü Keçeli, Gazze'deki son gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Gazze’de ateşkesin sağlanması ve rehine ile tutukluların karşılıklı serbest bırakılması konusunda yapılan son önerinin Filistin tarafınca kabul edilmesini memnuniyetle karşıladık." ifadelerini kullandı ve sözlerine şöyle devam etti;

    "Gazze’deki yıkım ve katliamın sona erdirilmesi yönünde böylesine olumlu bir gelişme yaşanmışken, İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarını artırması, Netanyahu Hükümetinin iyi niyetle hareket etmediğini bir kez daha göstermiştir.

    Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır. Refah’ta ve sınır kapısında statükoya süratle geri dönülmelidir. "

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow