hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cici Bebe Besin Değeri: Cici Bebe Kaç Kalori?

    Cici Bebe Besin Değeri: Cici Bebe Kaç Kalori
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Her besinin kendi içerisinde bir besin değeri bulunmaktadır. Besin tüketimine özen gösteren kişiler için kalori ve yağ oranları da en büyük özelliklerden biridir. Eskimeyen lezzetlerden biri olan cici bebe besin değeri gram üzerinden hesaplanmaktadır. 1 adet cici bebe 18 kalori iken 1 paket cici bebe 1105 kalori olarak bilinmektedir. Bu besin genellikle vitamin ve mineral desteği sağlamaktadır. Bu nedenle hem bebekler hem de yetişkinler tüketebilmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cici Bebe Besin Değeri: Cici Bebe Kaç Kalori?

    Cici bebe besin değerleri oldukça yüksektir. Yıllardır tüketilen bu besin anne ve babaların çocukları için satın aldığı ürünlerden biridir. 1 paket cici bebe içerisinde toplam 1105 kalori bulunmaktadır. 1 adet cici bebede ise 18 kalori yer alır. Farklı ürünler kullanılarak hazırlanan mamalar için 10 adet cici bebe 177 kalori olarak bilinmektedir.

    Tahıllı cici bebe çeşidinde ise tanesinde 17 kalori bir paketinde ise 1070 kalori yer almaktadır. Ürün çeşitlerine göre kalori ve besin değerleri değişmektedir. Sağlıklı besin tüketmek isteyen kişiler ürün içeriğine ve kalori dengesine uygun şekilde ürün seçmektedir.

    Cici Bebe Vitamin Değerleri Nedir?

    Cici bebe vitamin değerleri tahıllı ve tahılsız olarak değişmektedir. Genel olarak içerisinde 183.75 gram karbonhidrat bulunur. 13.5 gr protein desteği sağlar. Toplamda 34.75 gr yağ içerir. 7.75 gr oranında lif desteği sağlar. Aynı zamanda kolesterolü dengeleyici vitaminler içerir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cici Bebe Besin Değeri: Cici Bebe Kaç KaloriCici Bebe Faydaları Nelerdir?

    Cici bebe faydaları oldukça fazladır. Özellikle gelişim çağındaki çocukların mutlaka tüketmesi gereken besinler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda içerisinde bulunan buğday unu da kişilerin kas ve kemik gelişimlerine katkı sağlar. İçerisinde bitkisel yağ olan Palm ve Ayçiçek yağı bulunmaktadır. Bu şekilde kas ve kemiklerin gelişimine destek sağlar.

    Cici bebe faydaları arasında kan şekeri dengeleyici ürün lifleri de yer almaktadır. Bu lifler kişilerin kalsiyum eksikliğini de kapatmaktadır. Mineral ve vitamin desteği oluşturan cici bebe bebeklerin diş gelişimine de olumlu destek sağlamaktadır.

    Cici bebe tüketerek büyüyen bebeklerin beyin gelişimleri çok daha iyi ilerlemektedir. Bilinçli ürün tüketimine önem veren kişiler için tamamen doğal malzemeler kullanılarak üretilen bu besin tercih edilmektedir. İçerisinde K ve E vitaminleri bulunmaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu vitaminler hem kas dokularını yenilemekte hem de vücuda yeni hücre oluşumları sağlamaktadır. Uzun süre tokluk hissi oluşturmaktadır. Demir ve magnezyum eksikliğini giderir. Ani açlık ya da kan şekeri düşmesi problemlerinin tamamını kısa süre içerisinde ortadan kaldırır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow