hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saldırıya uğrayan kadın o anları CNN TÜRK'e anlattı: O AN ÖLDÜRÜLEBİLİRDİM!

    İstanbul’da yaşayan Yıldız Haydarova, evine gittiği sırada saldırıya uğramış ve gasp edilmişti. Haydarova, korku dolu saldırı anlarını CNN TÜRK Muhabiri Ümit Uzun ve Kameraman Alper Öztürk'e anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    51 yaşında 2 çocuk annesi Özbekistan uyruklu Yıldız Haydarova, 10 yıldır İstanbul’da yaşıyor. Bir eğlence mekanında aşçı olarak çalışan Haydarova, 1 Mayıs gecesi işten çıkmış eve dönüyordu. Fatih’te yolda yürüdüğü sırada peşinden gelen Muzaffer Karaaslan'ın saldırısına uğradı. Saldırgan tarafından önce darp edilip, ardından gasp edildi.  

    Yıldız Haydarova o anları CNN TÜRK'e anlattı ve şu ifadeleri kullandı;

    "Gece saat üç gibi ben işten dönüyordum. Taksiden indim, eve biraz yürüyerek gittim. Temiz hava almak için indim. Sonra arkadan birinin geldiğini hissettim. Geldi ve yumruk attı. Ne olduğunu hatırlamıyorum, çok korktum”

    Saldırgan sokak ortasında kadını önce darp etti, sonra çantasını alıp kaçtı. Haydarova'nın yardım çığlıkları karşılıksız kaldı.

    “Sokakta arabalar vardı kimse yardım etmedi. Bir araba durdu. ‘Abi yardım et lütfen. Ben bu adamı tanımıyorum’ dedim. Adam durmadı gitti"

    Yaralanan kadın, önce polise sonra hastaneye gitti. Yakalanan saldırgan Muzaffer Karaaslan tutuklandı. Büyük korku yaşayan Haydarova, saldırganın ağır ceza almasını istediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Ben olmasam başkasının başına gelebilirdi. Adamın ceza almasını istiyorum. Çünkü benim gibi kaç insan tek başına gece eve dönüyor”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow