hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Irmağı'nda su gösterisi

    Manavgat Irmağında su gösterisi
    expand

    Manavgat Irmağı'nda su gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ÇELİKTEN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Side Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Derneği üyeleri Manavgat Irmağı'nda su gösterisi yaptı.

    Manavgat'ta düzenlenen kutlamalar kapsamında Atatürk Kültür Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar öğrencilerin ve ilçede bulunan spor kulüplerinin katılımıyla Gençlik Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Kaymakam Adil Karataş, Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törene geçildi.

    Törende İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Süleyman Karakaya'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ve spor gösterileri yapıldı. Törende düzenlenen şiir, resim, kompozisyon yarışmalarının yanı sıra spor branşlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenleri kapsamında Side SAK Derneği üyeleri Manavgat Irmağı'nda Türk bayrağı açarak su gösterisi gerçekleştirdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow