hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manisa'da 19 Mayıs coşkusu

    Manisada 19 Mayıs coşkusu
    expand

    Manisa'da 19 Mayıs coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)-MANİSA'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama programı, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Törene Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Manisa milletvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ve Ahmet Mücahit Arınç, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Kutlama öğrencilerin 'Gençliğin Ata'ya Cevabı'nı okumasıyla devam etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki sporcuların karate ve judo gösterileri ardından, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dans Gösterisi ekibi ve halk oyunları gösterileri büyük alkış aldı. Öte yandan meydanda spor panayırı düzenlendi. Çocuklar ve gençler masa tenisi, badminton, basketbol, dart, ayak tenisi oynadı ve spor parkurunda eğlendi.(DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow